Francuskie "mayonnaise" jest takie wykwintne w brzmieniu, taka powabniejsza siostra naszego przysadzistego "majonezu". Trochę inna wymowa, akcent gdzie indziej i słowo od razu ładniejsze w brzmieniu. O, to już angielski skrót "mayo" jest ładniejszy! Ale nie ma co wybrzydzać na nazwę w naszym ojczystym języku, skoro sam jej właściciel taki pyszny - oczywiście domowej roboty.
Sunday, September 1, 2013
LUX MAYONNAISE DOMOWY MAJONEZ
by
anved
on
September 01, 2013
in
bez cukru,
bezglutenowe,
bezmleczne,
LC,
low carb,
niskowęglowodanowe,
sos,
wytrawne
Recommended Articles
- bez cukru
LUX MAYONNAISE DOMOWY MAJONEZSept 01, 2013
Francuskie "mayonnaise" jest takie wykwintne w brzmieniu, taka powabniejsza siostra naszego przysadzistego "majonezu". Trochę inna wymowa, akcent g...
Tags
bez cukru,
bezglutenowe,
bezmleczne,
LC,
low carb,
niskowęglowodanowe,
sos,
wytrawne
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment